Fibromyalgie/pijnen

 

Meer energie, minder stress, pijn en depressie door magneet sieraden van ENERGETIX

 

Oude kennis opnieuw ontdekt.

 De geschiedenis van magneet therapie

Kennis over de helende krachten van magneten is zeker niet nieuw. Duizenden jaren geleden waren sjamanen, medicijnmannen, de Egyptenaren, de Grieken en de Chinezen zich reeds bewust van een helend magnetisch effect. In de oudheid plaatste men magnetische stenen op pijnlijke plekken van het lichaam. In Europa kende helend magnetisme zijn hoogtijdagen van de 16e tot de 18e eeuw.  Door de ontwikkelingen in de chemische industrie, de moderne farmaceutische industrie en de ontwikkeling van nieuwe chemische geneesmiddelen, zoals antibiotica en cortisone, raakten vele oude heling wijzen sindsdien in het Westen in de vergeethoek en maakten we geen gebruik meer van deze aloude kennis. In Azië, China, Japan en veel Oost Europese landen daarentegen is men de natuurlijke, doeltreffende en goedkope magneet therapie altijd wél veelvuldig blijven toepassen. Waarom zouden we magnetisme niet combineren met moderne middelen? Denk je dat moderne medicamenten je alleen kunnen helpen?

 

Het belang van magnetische velden voor onze gezondheid

De kracht van het aardmagnetische veld beweegt niet alleen de naalden van een kompas. Het speelt ook een belangrijke rol bij alle lichaamsprocessen en is dus belangrijk voor onze gezondheid.

Magnetische eigenschappen van rode hemoglobine.

Een belangrijk en substantieel aspect voor een beter begrip van het medisch effect en gebruik van magneet therapie. Het belang van het natuurlijk magnetisch veld van de aarde voor het leven werd opnieuw overduidelijk tijdens de eerste bemande ruimtevluchten.Toen de eerste ruimtevaarders terugkeerden naar de aarde, hadden ze te kampen met verschillende gezondheidsproblemen. Ze klaagden over slapeloosheid, vermoeidheid, gebrek aan concentratie en depressie. Hiervoor hadden de specialisten in ruimtegeneeskunde in eerste instantie geen verklaring. In een later stadium werd bekend dat het hoofdprobleem energie uitputting was. Deze verzwakking werd toegeschreven aan de afwezigheid van de natuurlijke bescherming van ons lichaam door het aardmagnetische veld tijdens het verblijf in de ruimte.

Wat doen Energetix magneten in ons lichaam juist?

Magneet therapie regelt het natuurlijke ladingspotentiaal van de cellen en helpt dus de neiging van de rode bloedlichaampjes om samen te klitten te verminderen. Het verbetert de bloedstroom en daarbij het transport van zuurstof en de voorraad “brandbaar materiaal” voor de cellen. Een verbeterde bloedcirculatie draagt bij tot een algemeen gevoel van welzijn, de mogelijkheid om goed te kunnen presteren en de natuurlijke zelfhelende krachten van het lichaam. Energetix juwelen kunnen u niet genezen maar zorgen wel dat veel ongemakken verdwijnen. Het lichaam kan sommige zaken zelf herstellen of overwinnen. Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid  te verbeteren, waarom u niet?

Meer energie, minder stress,  minder migraine, verdwijnen van hoofdpijnen, artritis, tenniselleboog, vermoeidheid, energiegebrek, depressie, verstoorde of slechte bloedsomloop, menstruatie, overgangsklachten, pijnen, fybromyalgie, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, nervositeit, ;;;;; en niet onbelangrijk betere sportactiviteiten en leerprestaties .

Waar vind u  deze magneet juwelen? Bel 014/717777 van Robin of mail naar robin@nieuwleven.be.

Bestellen kan u ook gemakkelijk rechtstreeks via onze internetschop: http://magneticjewels.be